31 jul

Obaveštenje!

(0 glasova)

Zbog velikog interesovanja Regionalna razvojna agencija Bačka produžava rok za prijavu na Konkurs za dodelu prava na korišćenje oznake Brend Bačke. Konkurs je produžen do 15.8.2018. godine.

Regionalna razvojna agencija Bačka vrši izmenu teksta Konkursa za dodelu prava na korišćenje oznake brenda Bačke objavljenog na sajtu Regionalne razvojne agencije Bačka 27.6.2018. godine. Poseti sajt 

Izmena Konkursa vrši se u delu „10. Način dostavljanja prijava“, tako što se reči „31.7.2018. godine“, zamenjuju rečima „15.8.2018. godine“.
U ostalom delu, Konkurs ostaje neizmenjen.

Sve informacije o konkursu i načinu prijave pročitajte ovde:

Regionalna razvojna agencija Bačka raspisuje treći Konkurs za dodelu prava na korišćenje oznake Brend Bačke. Brend Bačke okuplja male proizvođače i pružaoce usluga, kao i udruženja iz ruralnih sredina Bačke čiju ponudu objedinjeno predstavlja i promoviše pod jednim imenom. Korisnici Brenda Bačke imaće priliku da na tržištu nastupaju pod ovom oznakom, da njihova ponuda bude predstavljena na zvaničnoj veb stranici Brenda Bačke, kao i da učestvuju na manifestacijama i obukama koje su predviđene projektom Brend Bačke 3.

Odluku o dodeli oznake Brend Bačke novim korisnicima Regionalna razvojna agencija Bačka će doneti najkasnije 10 dana od dana završetka konkursa.

Rok za podnošenje prijave: 15.8.2018. godine

Način podnošenja prijava: Prijave se podnose lično ili poštom zajedno sa ostalom konkursnom dokumentacijom u Regionalnu razvojnu agenciju Bačka, Bulevar Mihajla Pupina 20/II, Novi Sad

Obrazac prijave

Konkurs za oznaku Brend Bačke

Pravilnik

Izmena konkursa

 

Pročitano 549 puta Poslednji put izmenjeno petak, 14 septembar 2018 14:23
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT