Akvadajz

(0 glasova)

Akvadajz je domaći proizvod iz “Vodene bašte” porodice Radin iz Stapara.

Pravimo ga od pažljivo biranih plodova paradajza uzgajanih u prirodnom lancu razmene organske materije i filtracije vode.

Proizvod je namenjen svim onima koji cene zdravu hranu i dobar zalogaj.

Akvadajz je dobijen ukuvavanjem mesnatih paradajza koji nisu prskani, niti tretirani pesticidima, zaštitnim sredstvima, a hranjeni su isključivo prirodnim đubrivom od rečnih riba, koje sami uzgajamo i koje, za razliku od toplokrvnih životinja, ne prenose “escherihia coli” i “salmonelu”.

Akvadajz ne sadrži konzervans, veštačke boje ni arome, a ima široku namenu. Može se koristiti kao detoks sok, umak, preliv itd. Veoma je ukusan i pravljen je sa začinima, prvenstveno Sremušem koji spada u veoma zdrave začinske biljke i proizvodu daje specifičan ukus.

Naš paradajz je rastao u najrigoroznijem sistemu uzgoja zvanom Akvaponija. Akvaponija je u potpunosti samoodrživa tehnika uzgoja čiste, zdrave hrane, bez zemlje, sa internim medijima za uzgoj u kojima bakterije prerađuju riblji otpad i stvaraju hranu za biljku. Biljka time čisti vodu za ribu i ostvaruje se savršena ekološka simbioza.

Akvaponija donosi selo u gradove i obezbeđuje velike količine sveže i ukusne, zdrave hrane na malim prosorima, bez zemlje i zemljane podloge.

Dakle, mi pomažemo prirodi da odradi svoje i nastojimo da se što manje mešamo u njene nepogrešive procese i kombinacije.

Akvaponija je sistem koji nam vraća prirodu na trpeze!!!

PG Vesna Radin „Akvadajz“
Svetosavska 17a, Stapar

Proizvodi
Umak od paradajza      
Pročitano 545 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 26 novembar 2018 13:59
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT