Porodično poljoprivredno gazdinstvo Sanibor Kalinić

(2 glasova)

U samom srcu Vojvodine,na granici između Banata i Bačke,Bečej je idealana opština za bavljenje pčelarstvom.

Sa desne obale Tise porodica Kalinić je osnovala poljoprivredno gazdinstvo gde šestu godinu svakodnevno vodi brigu o svom pčelinjaku.

Pažljivim odabirom lokacija,deo pčelinjaka seli se na pašu u druga predela.Otuda bagremov med dobijamo sa severa Srbije,lipov med stiže nam sa Fruške gore,dok se med od uljane repice i suncokreta proizvodi isključivo u bečejskim atarima.Livadski med pčele nam daruju od "kuće" koja je okružena voćnjacima,vinogradima,njivama i šumom koja se proteže uz obalu reke Tise...

Uz ove vrste meda u ponudi imamo propolis kapi,propolis mast,polen,medovaču,proizvode za jačanje imuniteta,kandirano voće u medu...

Spojem znanja,rada,truda sa vrednim pčelijnim društvima na idealnim lokacijama uz modernu tehnologiju,uspevamo da širimo proizvodnju,a samim tim i tržište.Potvrdu kvaliteta svakodnevno dobijamo od višegodišnjih, zadovoljnih kupaca.

e-mail: sanibork@stcable.net

kontakt telefon: 061/22-16-249 i 063/83-44-728

sanibor1

Proizvodi:

Pročitano 873 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 09 mart 2020 23:07
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT