Centar za promociju i edukaciju „Organski život“

(1 Glas)

Centar za promociju i edukaciju “Organski život” iz Kule ima za cilj da edukuje lokalno stanovništvo o dobrobiti organske proizvodnje hrane, prirodne kozmetike i alternativnog načina lečenja. Zalažemo se za zaštitu životne sredine, održivi razvoj, očuvanje tradicije i starih zanata. Pored edukacija, članovi udruženja izrađuju i razne umetničke proizvode.

U našem malom mestu u srcu Bačke, uspeli smo napraviti plantažu lavande, a zatim i čisto etarsko ulje kojim se ponosimo. Želja nam je da svi zajedno lepim mirisnim proizvodima promovišemo svoj grad, doprinoseći njegovoj turističkoj vrednosti.

Ovom prilikom, zbog širokog spektra dejstva prave lavande, predstavljamo preparate za ličnu higijenu, etarsko ulje, hidrolate, sapune i sušeno cveće.

Centar za promociju i edukaciju „Organski život“
Josipa Kramera 42, Kula

Telefon: 063/831-47-25

Proizvodi
Etarsko Ulje Lavande Sapun sa etarskim uljem lavande Mirisne kesice lavande Sapun sa aktivnim ugljem
Piling sapun sa kafom protiv celulita Hidrolat Lavande Sapun od lavande za piling kože  
Pročitano 2596 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 20 januar 2020 16:10
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT