Bezdanski Damast

Danas je bezdanski damast na tržištu tekstila sinonim za eksluzivno opremanje u ugostiteljstvu i domaćinstvu, jedinstven izbor za poslovni i privatni poklon, autentični suvenir i atraktivna turistička destinacija koju posećuju visoke zvanice, stručne delegacije i ostale turističke grupe.

Stolnjaci, salvete, posteljine i drugi proizvodi od bezdanskog damasta decenijama krase domaćinstva, elitne restorane, hotele, ambasade i salone.

Nekada davno, počev od 1871.godine tkalo se najsavremenijom tehnologijom tog vremena, koja se u neizmenjenom stanju održala do današnjih dana, što bezdanskom damastu daje patinu starih vremena. Osobitost kvaliteta daje ručna izrada bogatog i raznovrsnog dizajna. Ovakav način proizvodnje damasta je jedinstven u Evropi.

Bezdanski damast je ekskluzivan proizvod, izuzetnog kvaliteta ručno tkan na Žakar razbojima koji su kulturno dobro pod zaštitom države.

Novi novitet - Dunav doo
063/580-869
novinovitetdunav@mts.rs

novitet-dunav.co.rs

Pročitano 5025 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 20 januar 2020 15:40
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT