Carpe Diem

carpe diem logoPrvi zadatak proizvodjača kozijih proizvoda u Srbiji je razrešenje predrasuda koje postoje o ukusu kozijeg sira.

Kozije mleko mora biti pristupačno ukusom i mirisom kako deci kojima je najpotrebnije tako i onima koje ta ideja potpuno odbija. To je moguće kada je higijena na visokom nivou, počev od prostora u kojem borave životinje pa do načina čuvanja sira. Tako je veoma malo ljudi koji primete razliku izmedju kravljeg i kozijeg proizvoda. Potrebno je osnažiti potrošače i imati dobar i svež proizvod, i sve predrasude nestaju.

Za one uživaoce sira koji ne pristaju na druge alternative osim kozijeg “buke” proizvodimo zrele sireve koji procesom zrenja dobijaju specifičan ukus starih sireva čiji se ukus još dugo posle zadržava u našim čulima.

Mi smo ti koji će se pobrinuti da potrošači dobiju najbolje što zaslužuju.

Mlekarica "Carpe Diem"
063/877-18-76
maricjelena2012@gmail.com

mlekaracarpediem.rs

Proizvodi
Polutvrdi kozji sir Dimko - Punomasni topljeni kozji sir Provansa - Kozji sir sa začinskim biljem Kozji sir za mazanje
Pročitano 3633 puta Poslednji put izmenjeno nedelja, 17 novembar 2019 17:33
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT