PG Jozef Gašparovski – Pčelinja klinika

Kontakt tel: 063/10-44-390

e-mail: pcelinja.klinika@gmail.com

Apiterapija je jedna od uspešnih metoda tradicionalne medicine (pored fitoterapije, akupunkture, tradicionalne domaće medecine i drugih) koja se bavi preventivom i isceljenjem proizvodima medonosne pčele i preparatima na bazi tih proizvoda.

Ležanje na košnicama je način zdravstvenog kontakta sa pčelama koji se zasniva na pročišćavanju ljudskog energetskog polja od slojeva negativne energije, uklanjanja energetskih blokada i stega koje su uzročnici bolesti.

Pouzdano se zna da pčelinji otrov ima sposobnost umanjivanja i otklanjanja bolova, sniženja krvnog pritiska, smanjivanja količine holesterola u krvi, povišenja radne sposobnosti, i u malim dozama sposobnost zaštite snage organizma.

Sve civilizacije su dobro poznavale i priznavale čudotvornu moć meda u ishrani i lečenju. Svi pčelinji proizvodi su izuzetno delotvorni, pre svega ako ih primenjujete pravilno.
Na poljoprivrednom gazdinstvu Jozefa Gašparovskog omogućena vam je apiterapija koja otklanja sve vase tegobe.

FIZIČKI EFEKTI: ublažava umor poboljšava san harmonizuje i poboljšava funkciju mozga poboljšava fizičku energiju i koncentraciju pomaže kod terapija mršavljenja ublažava bol u leđima, artritis i migrene.
PSIHOLOŠKI UTICAJ: obnavlja bio polje (auru), pomaže protiv depresije, pomaže u oslobađanju od strahova pojačava želju za životom, poboljšava kreativnost, produbljuje meditaciju…

MEDICINSKI UTICAJ: jača imunitet, smanjuje proizvodnju hormona stresa (kortizol i adrenalin), povećava proizvodnju endorfina-hormona sreće poboljšava fizičku spremnost, smanjuje arterijski pritisak, normalizuje broj otkucaja srca.

pc 4

pc 5

pc 1

pc 2

pc 3

 

Pročitano 2339 puta Poslednji put izmenjeno nedelja, 17 novembar 2019 18:19
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT