Medna ravnica

(0 glasova)

Počelo je davno sa tri nasleđene košnice, preko dosta lepog i nespretnog rada i mnogo, mnogo literature, iz ljubavi i strasti prema medu i pčelama i traganja za najboljim, a došlo je do nastanka Medne ravnice.

Pažljivo birajući paše za pčele i kombinujući iskustvo sa modernim načinom pčelarenja, dobija se isključivo med visokog kvaliteta koji se pakuje samo u staklenu ambalažu koja ispunjava sve sigurnosne standarde. Pored svih vrsta meda, pčelice daruju i još niz zdravih proizvoda, od kojih izdvajamo polen, propolis, pergu, vosak, a kao dodatak svemu imamo i liniju imuno proizvoda koji ukusni med kombinuju sa raznim sastojcima blagotvornim za ljudski organizam.

Kao logičan nastavak, među proizvodima se može naći medena rakija, spoj livadskog meda jakog ukusa, propolisa i kvalitetne jabukove rakije kao osnove, stvorena za ugodne večeri i uživanje. Vredne pčelice i vredne ručice zajedničkim radom stvaraju proizvode koji se nalaze u ponudi. Pored neprocenjive potvrde od kupaca, potvrda kvaliteta je stigla sa Novosadskog sajma u vidu zlatnih medalja za kvalitet meda 2015. i 2016. godine.

Medna ravnica
064/19-53-545
medna.ravnica@gmail.com

Proizvodi
Med i seme koprive Med i polen Med, lešnik, badem i orasi Med i cimet
Med i kakao Med, đumbir i beli luk Med i suvo voće Medna ravnica miks
  Med i orasi Medljikovac Med od uljane repice
Bagremov med Propolis kapi Livadski med Lipov med
Polen      

medna ravnica1

 

mix sve

Pročitano 4794 puta Poslednji put izmenjeno utorak, 19 april 2022 13:20
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT