Benišek Veselinović

(0 glasova)

U podrumu jedne od najbolje sačuvanih starih kuća u Sremskim Karlovcima, u hrastovim, prohromskim i staklenim sudovima čuvaju se i neguju rakije i vina porodica Benišek i Veselinović.

Da Vino i Rakija idu zajedno mogu da posvedoče Benišek i Veselinović, koji su nakon nekoliko godina zajedničkog truda i rada osnovali zadrugu dve familije i nakon proizvodnje vina, započeli i proizvodnju rakija koje objedinjuju čaroliju i Srema i Bačke.

Zadrugari Benišek i Veselinović su jedini proizvođači rakije Bermetice u Srbiji, koja se pravi od komine pri proizvodnji Bermeta.

Nista manje Vaše pažnje ne zaslužuju ni konjak “Specijal” dobijen mešavinom vinskih destilata, ili Orahovac, specijalna rakija sa dodatkom zelenog oraha spravljena po domaćoj recepturi.

Vinarija "Benišek Veselinović"
benisekveselinovic@gmail.com

Telefon: 062/521-061

podrumbenisek.com

Orahovac
Rakija od kajsije
Pročitano 3620 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 20 januar 2020 15:37
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT