08 okt

Održan radni sastanak sa Regionalnom razvojnom agencijom Kosova i Metohije i proizvođačima sa Kosmeta

(0 glasova)

Jedna od aktivnosti projekta Regionalni brend Bačke – Brend Bačke 4 koji realizuje Regionalna razvojna agencija Bačka uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, jeste organizacija radnog sastanka sa Regionalnom razvojnom agencijom Kosova i Metohije i proizvođacima sa Kosmeta.

Radni sastanak je održan u subotu, 5. oktobra 2019. godine u hotelu Veliki u Novom Sadu, a cilj sastanka je bio prenos iskustava o regionalnom brendiranju i predstavljanje projekta Regionalni brend Bačke kao primer dobre prakse. Sastanku su prisustvovali direktor RRA Bačka Aleksandar Sofić, direktorica RRA KiM Branka Perović, članovi projektnog tima Andrea Stijepić i Milana Popović, nosilac oznake Brend Bačke Dejan Trivunović PR Beautiful day, kao i 10 proizvođaca sa Kosova i Metohije.

Proizvođači sa Kosova i Metohije su se prethodnog dana, 4. oktobra, predstavili na Novosadskom noćnom bazaru kao gosti Brenda Bačke, i Novosađani su imali priliku da degustiraju i kupe proizvode kao što su ajvar, medenjaci, slatko od šljiva i kupine, hladno ceđeni sokovi, domaći med, rakiju od dunje i tekstilne ručne radove.

vest2

vest3

vest1

Pročitano 2591 puta Poslednji put izmenjeno utorak, 08 oktobar 2019 14:22
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT