Odštampajte ovu stranicu
Novosadski noćni bazar
07 okt

Novosadski noćni bazar

(0 glasova)

Predstavljanje nosioca oznake Brend Bačke na festivalu je jedna od aktivnosti projekta Regionalni brend Bačke – Brend Bačke 4 koji realizuje Regionalna razvojna agencija Bačka uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Vikend koji je iza nas bio je dinamičan. Nosioci oznake Brend Bačke su se predstavili na Novosadskom noćnom bazaru održanom 4. i 5. oktobra na Ribljoj pijaci u Novom Sadu. Posetiocima su na dohvat ruke bili svi proizvodi malih proizvođaca iz Bačke, od hrane i pića, preko nakita, do tekstilnih i vunenih proizvoda. Dobitnici oznake u 2019. godini imali su priliku da upoznaju postojeće nosioce, da se povezu sa njima i da čuju korisne savete i ideje za dalje poslovanje. 

Osim nosioca oznake Brend Bačke, Regionalna razvojna agencija Bačka obezbedila je učešće na bazaru i malim proizvođačima sa Kosova i Metohije, kako bi podržala njihov plasman proizvoda na tržište cele Srbije, a sve u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Kosova i Metohije, sa kojom RRA Bačka ima memorandum o saradnji.

2

3

4

5

7

8

9

11

 DMC0688

 DMC0778

 DMC0961

 DMC0963

 DMC0987

 DMC1009

Pročitano 1953 puta