07 okt

Novosadski noćni bazar

(0 glasova)

Predstavljanje nosioca oznake Brend Bačke na festivalu je jedna od aktivnosti projekta Regionalni brend Bačke – Brend Bačke 4 koji realizuje Regionalna razvojna agencija Bačka uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Vikend koji je iza nas bio je dinamičan. Nosioci oznake Brend Bačke su se predstavili na Novosadskom noćnom bazaru održanom 4. i 5. oktobra na Ribljoj pijaci u Novom Sadu. Posetiocima su na dohvat ruke bili svi proizvodi malih proizvođaca iz Bačke, od hrane i pića, preko nakita, do tekstilnih i vunenih proizvoda. Dobitnici oznake u 2019. godini imali su priliku da upoznaju postojeće nosioce, da se povezu sa njima i da čuju korisne savete i ideje za dalje poslovanje. 

Osim nosioca oznake Brend Bačke, Regionalna razvojna agencija Bačka obezbedila je učešće na bazaru i malim proizvođačima sa Kosova i Metohije, kako bi podržala njihov plasman proizvoda na tržište cele Srbije, a sve u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Kosova i Metohije, sa kojom RRA Bačka ima memorandum o saradnji.

2

3

4

5

7

8

9

11

 DMC0688

 DMC0778

 DMC0961

 DMC0963

 DMC0987

 DMC1009

Pročitano 1954 puta
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT