01 jul

Konkurs za nove korisnike oznake Brenda Bačke!

(0 glasova)

Regionalna razvojna agencija Bačka raspisuje četvrti Konkurs za dodelu prava na korišćenje oznake Brend Bačke. Brend Bačke okuplja male proizvođače i pružaoce usluga, kao i udruženja iz ruralnih sredina Bačke čiju ponudu objedinjeno predstavlja i promoviše pod jednim imenom. Korisnici Brenda Bačke imaće priliku da na tržištu nastupaju pod ovom oznakom, da njihova ponuda bude predstavljena na zvaničnoj veb stranici Brenda Bačke, kao i da učestvuju na manifestaciji kao i ostalim aktivnostima koje su predviđene projektom Brend Bačke 4.

Odluku o dodeli oznake Brend Bačke novim korisnicima Regionalna razvojna agencija Bačka će doneti najkasnije 10 dana od dana završetka konkursa.

Rok za podnošenje prijave: 16.8.2018. godine

Način podnošenja prijava: Prijave se podnose lično ili poštom zajedno sa ostalom konkursnom dokumentacijom u Regionalnu razvojnu agenciju Bačka, Bulevar Mihajla Pupina 20/II, Novi Sad

 

Konkursna dokumentacija:

Konkurs za dodelu prava na korišćenje oznake Brend Bačke

Obrazac prijave

Pravilnik

Izmena konkursa za dodelu prava na korišćenje oznake Brend Bačke

Pročitano 1578 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 31 jul 2019 12:41
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT