Odštampajte ovu stranicu
Odobren projekat Brend Bačke 4!
19 jun

Odobren projekat Brend Bačke 4!

(0 glasova)

Projekat Regionalni brend Bačke – Brend Bačke 4 je nova faza projekta Regionalni brend Bačke koji je podržan od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Od 2015. godine, u kontinuitetu, Regionalna razvojna agencija Bačka implementira projekat Brend Bačke u cilju promocije turističkih i privrednih proizvoda i usluga iz ruralnih krajeva Bačke.

Kroz prvu, drugu i treću fazu je 48 predstavnika Brenda Bačke imalo priliku da se predstavi na višebrojnim manifestacijama koje su održane u Novom Sadu, Bačkoj Palanci i Sremskim Karlovcima. Svi proizvodi i usluge se nalaze na sajtu www.brendbacke.rs kao i na društvenim mrežama, facebook i instagram.

Takođe, održane su obuke korisnicima na temu Marketing i brendiranje kao i na temu ISO standardi i drugi standardi neophodni za poslovanje. U svrhu povećanja vidljivosti, kreiran je promotivni video.

U četvrtoj fazi su definasana tri cilja:

1. Podizanje vidljivosti proizvoda i usluga nosioca Brenda Bačke na domaćem i inostranom tržištu
2. Povećanje prodaje i plasmana ruralnih turističkih i privrednih proizvoda/usluga
3. Unapređenje kapaciteta – Brend Bačke kao primer dobre prakse regionalnog brendiranja za proizvođače i pružaoce usluga sa Kosova i  Metohije

Ukupna vrednost projekta je 1.000.000,00 dinara od kog je 500.000,00 dinara iznos sufinansiranja od strane Ministarstva, a period realizacije je do 31.12.2019. godine.

Pročitano 1823 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 19 jun 2019 17:35