28 nov

Одржана обука - ИСО стандарди и други стандарди неопходни за пословање

(0 glasova)

У Новом Саду, у просторијама Регионалне развојне агенције Бачка 27.11.2018. године одржана је још једна обука за све носиоце ознаке Бренда Бачке. Обука носи назив „ИСО стандарди и други стандарди неопходни за пословање“, а предавач је била андрагог Љиљана Димитријевић. Обука је одржана у склопу треће фазе пројекта Регионални бренд Бачке – Бренд Бачке 3.

Носиоци Бренда Бачке на обуци су научили како да ускладе своје пословање са захтевима међународних стандарда и на тај начин олакшају и организују процесе у својим предузећима, да се припреме за све чешће и сложеније захтеве купаца, као и за наступ на иностраном тржишту.

Неке од тема које су се обрађивале су сви ИСО стандарди које развија ИСО невладина организација (International Organisation for Standardization), затим увођење CE znaka, HACCP, Košer i Halal standardi и њихова сертификација. Једна од тема односила се на то ко врши сертификацију и који су критеријуми за избор консултанта.

 

 

Pročitano 847 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 16 januar 2019 13:53
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT