04 sep

Održana otvarajuća konferencija projekta Brend Bačke 3

(0 glasova)

Regionalna razvojna agencija Bačka je održala otvarajuću konferenciju projekta Regionalni brend Bačke – Brend Bačke 3, koji je sufinansiran od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Cilj projekta je promocija turističkih proizvoda i usluga iz ruralnih oblasti kroz jačanje ekonomskih kapaciteta i povećanje vidljivosti lokalnih proizvođača i pružaoca usluga iz regiona Bačke.

Ukupna vrednost projekta je 2.040.000,00 dinara, a period realizacije je do 31.12.2018. godine.

Konferenciju je otvorila Milana Popović, asistent na projektu, predstavljajući ukratko projekat. Direktor RRA Bačka, Nemanja Starović, je pozdravio nove korisnike Brenda i naglasio važnost podrške Ministarstva uz želju za uspešnu implementaciju projekta i nastavak saradnje između korisnika i Razvojne agencije Bačka.

Andrea Stijepić, koordinator projekta je prezentovala Projekat, od prve faze do danas, kao i Manifestaciju “Ukusi Vojvodine” na kojoj će korisnici Brenda Bačke imati mogućnost da predstave svoje proizvode/ponudu. Manifestacija će se održati 8. i 9. septembra 2018. godine u Limanskom parku.

Korisnici su potpisali Ugovore o dodeli prava na korišćenje oznake Brenda Bačke, i uručene su im plakete za izuzetan doprinos razvoju ruralnih sredina, ruralne ekonomije i tuizma.

Konferencija je održana u prostorijama Regionalne razvojne agencije Bačka, 4.9.2018. godine.

 

Pročitano 637 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 05 septembar 2018 09:43
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT